Nowości

Od surowca ... do pizzerii

Academia Strapizza

We współpracy z włoską ,,StraPizza Academy" organizujemy certyfikowane pizzerie, oparte na włoskich surowcach i technologii.

Gwarantujemy lokalną wyłączność (obszar ok. 50 km).

Zapewniamy dostawy włoskich surowców, bezpośrednio od producentów (ceny fabryczne).

W samej Hiszpanii ,,StraPizza Academy" zorganizowała 140 pizzerii w ciągu ostatnich 7 lat.

Oferta dotyczy już istniejących pizzerii oraz nowo powstających.

,,Zajęte'' lokalizacje w Polsce:
- Częstochowa
- Grodzisk Mazowiecki
- Inowrocław
- Jasło
- Szklarska Poręba

 

 

 

www.strapizza.it

 

Maszyny do lodów

 

MASZYNY DO PRODUKCJI I SPRZEDAŻY LODÓW - K-2.COM.PL - WYŁĄCZNOŚĆ NA POLSKĘ

NOWE TRENDY W LODZIARSTWIE - LODY PROSTO Z MASZYNY

TERAZ - bez wiedzy fachowej, bez pomieszczeń produkcyjnych - zawsze świeże, najwyższej jakości lody możemy produkować i sprzedawać wszędzie:

- lodziarnie
- cukiernie
- wyspy
- sklepy spożywcze i warzywne
- sale weselne
- restauracje
- bary
- hotele
- itp.

Maszyny do produkcji świeżego makaronu, lasagne i pierogów.
Maszyny (z przystawką do sosów) do automatycznego gotowania makaronu, pierogów oraz dań do gotowania.

Maszyny do produkcji świeżego makaronu, lasagne i pierogów.

Maszyny (z przystawką do sosów) do automatycznego gotowania makaronu, perogów oraz dań do gotowania.

K24 EVO - Profesjonalna maszyna do temperowania czekolady
K24 Evo maszyna do temperowania czekolady

 

K24 EVO

* MASZYNA DO TEMPEROWANIA CZEKOLADY
* NAJNOWSZE OSIĄGNIĘCIE TECHNOLOGII
* REWOLUCJA W SEKTORZE CZEKOLADY

- Sondy nowej generacji, utrzymujące stałą temperaturę wewnątrz masy czekoladowej.
- Precyzyjna kontrola temperatury (do 0,1°C), uzależniona od ilości produktu w zbiorniku.
- System mycia pozwalający na zmianę rodzaju i koloru czekolady w maszynie.
- Intuicyjny panel sterownia.
- Zapis temperatur ustawionych dla każdego programu, zgodnie z wyborem użytkownika, zachowuje parametry pracy.
- Zmiana kierunku obrotu mieszadła w zbiorniku, zapobiega powstawaniu pęcherzyków powietrza w masie czekoladowej.
- Oblewanie wyrobów czekoladą całkowite lub częściowe.
- Możliwość opóźnienia rozpoczęcia wybranego programu.
- System cięcia papieru na przenośniku taśmowym.
- Regulowany nadmuch pozwalający na równomierne pokrycie wyrobu czekoladą.